Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Iğdır'da hırsızlık olayı aydınlatıldı

        (Fotoğraflı)

        IĞDIR (İHA) - Iğdır'da geçtiğimiz günlerde bir evde meydana gelen hırsızlıkla ilgili 5 zanlı, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

        Iğdır Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

        Yapılan yazılı açıklamada, "Emek Mahallesi'nde gerçekleşen "Evden Hırsızlık Olayı" ile alakalı olarak; Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlanan malzemelerden 3 adet altın kolye, 2 adet çocuk küpesi, 2 adet bilezik, 1 adet saat, 1 adet yüzük, 2 adet küpe ve 1 adet altın bileklik, 2 adet altın küpe ve kolye olan takı seti, 1 adet laptop, 1 adet saç düzleştiricisi ile birlikte 3 şahıs yakalanmıştır. Olayla ilgili olarak daha sonradan yapılan çalışmalarda söz konusu hırsızlık olayına iştirak ettiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs aynı olayda hırsızlanan iki adet flaş bellek ile yakalanmıştır. Olayın toplam 5 şüphelisi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Elde edilen ziynet eşyaları ve materyaller müştekiye teslim edilmiştir." denildi.

        (ET-AT-Y)

        16.11.2017 17:31:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler