Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler sordu Rektör Taşaltın cevapladı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen "Öğrenciler soruyor, rektör cevaplıyor" programında, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, öğrencilerle bir araya geldi.

        Osmanbey Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen programda Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, salonu dolduran öğrencilerden gelen soruları not alarak tek tek cevapladı. Öğrencilerin görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Rektör Taşaltın, üniversitenin whatsapp hattına tüm soru ve sorunlarını iletmeleri için öğrencilere çağrıda bulundu.

        Eğitimin daha da kaliteli bir hale gelmesi için öğrencilerin sürece katılımının önemli olduğunu belirten Rektör Taşaltın, üniversite tarafından düzenledikleri anketlerin öğrenciler tarafından rastgele doldurulduğunu belirterek, "Bu anket bizim için çok önemli ama sizin önemi vermediğinizi görüyoruz. Sonrada şikayet ediyorsunuz. Bu şikayetlerinizi ve önerilerinizi, başta düzenlediğimiz ankette yaparsanız. Diğerlerini de whatsapp hatımızdan bize bildirirseniz, bizler de yönetim olarak çözüm yoluna gideriz" dedi.

        Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan'nın eşlik ettiği programda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Dekanlar, öğretim elemanları ve çok sayıda hazır bulundu.

        (BB-SD-Y)

        16.11.2017 17:32:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler