Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dadaşlar'da parola: Üç Puan

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - TFF 1. Lig'de B.B.Erzurumspor, Cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Ümraniye spor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Altıparmak, "Bu önemli maçtan üç puan alarak haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz" dedi.

        Kazım Karabekir Stadyumu'nda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde çalışmalarını tamamlayan B.B. Erzurumspor'da mavi-beyazlı oyuncuların hırslı antrenmanı göz doldurdu.

        Taraftarlardan destek bekleyen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Antrenman günlüğümüzde oyuncularımın kazanma arzusu ile birlikte rakibimizi analiz ederek bu maçtan üç puan almak istiyoruz. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile bu önemli maçtan puan alarak haftayı kapatmak istiyoruz." diye konuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        17.11.2017 10:35:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler