Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Dülgeroğlu, çalışmaları süren Lise Caddesinde incelemede bulundu

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp Belediyesine Kayyum atanan Başkan Fatih Dülgeroğlu 'Sokak Sağlıklaştırma Projesi' kapsamında çalışmaları devam eden Lise Caddesinde incelemelerde bulunarak vatandaş ve esnaf ile bir araya geldi.

        Kulp ilçesinin prestij caddesi olması planlanan Lise Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dülgeroğlu, "Güzel ilçemizde projelendirip çalışmaları devam eden bütün işleri yerinde inceleyip takipçisi oluyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan değerli Kulplu hemşerilerimize kaliteli bir hizmet sunmak adına çalışmaların her alanında bizzat yer alıyoruz. Bu caddemizde esnaflık yapan vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava koşulları çalışmalara engel olmaz ise iki ay gibi bir sürede projemizi tamamlayıp hizmete sunmayı hedefliyoruz" dedi.

        Başkan Dülgeroğlu Lise Caddesinden geçen vatandaşlarla sohbet edip esnafı ziyaret etti. Esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Dülgeroğlu proje hakkında kendilerine bilgi verdi.

        (MT-AKK-Y)

        17.11.2017 11:25:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler