Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Durmuşoğlu: "Dağları deliyoruz insanlarımızı birleştiriyoruz"

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, ihalesi daha önce yapılan 3 yol çalışmasının sözleşmelerinin de imzalandığını bildirdi.

        Durmuşoğlu, yaptığı açıklamada, Kadirli-Osmaniye yolunda 5.3 km bölünmüş yol, 36.3 km tek yol olmak üzere toplam 41.6 km, Kadirli- Sumbas Yolunda 1.0 km tek yol, Kadirli- Ceyhan Yolunda ise 3.0 km bölünmüş yol olmak üzere toplam 45.6 km'lik kesimin Bitümlü Sıcak Karışım kaplama ihalesinin yapılarak 15 Kasım 2017 tarihinde sözleşmesinın imzalandığını belirtti.

        Yolun medeniyet olduğunu belirten Durmuşoğlu, "AK Parti olarak 2002'den bu yana ulaşıma özel önem veriyoruz, dağları deliyoruz insanlarımızı birleştiriyoruz, bölünmüş yolların ne kadar gerekli olduğunu her geçen gün biraz daha anlıyoruz. Biz de göreve başladığımızdan bu yana bölgemizdeki yol ihtiyacını en hızlı şekilde karşılamak için özel bir çaba sarf ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Osmaniye'mizde de ulaşılamayan hiçbir yer kalmasın, tüm hemşehrilerimiz en rahat şekilde seyahat etsin istiyoruz. Bu gayretimizin neticesinde, ihalesi daha önce yapılan 3 yolumuzun sözleşmelerinin geçtiğimiz gün imzalandığını ve yapım çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayarak 2019 yılında tamamlanacağını müjdelemek istiyorum" dedi.

        (RSL-Y)

        17.11.2017 11:46:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler