Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla, muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Murat Başal

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kentte görev yapan muhtarlarla istişare toplantılarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Konger Merkezi toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Atilla, muhtarların talep ve önerilerini dinledi, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini anlattı.

        Muhtarlarla ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Atilla, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman siz değerli muhtarlarımızın yanındayız. Desteğimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz. Biliyoruz ki size verilecek hizmet vatandaşlarımıza verilecek hizmettir. Uygun görülen bütün taleplerinizi alıyor değerlendirme sonrasında sonuca kavuşturuyoruz. Desteklerimiz sizlere devam edecek. Bulunduğunuz mahallelerde olan eksiklikleri de gideriyoruz ve kentte görev yapan muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz'' dedi.

        (MB-AKK-Y)

        17.11.2017 11:53:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler