Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca, Söke deplasmanına çıkıyor

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Ortaca Belediyespor Futbol Takımı, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 9. haftasında Pazar günü deplasmanda yapacağı Aydın temsilcisi Sökespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

        Ortaca Ahmet Ateş Stadı'nda teknik direktör Levent Numanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.

        Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Levent Numanoğlu, "Sahaya çıkıp en iyi mücadelemizi ortaya koyacağız. İyi futbol oynayarak, sahadan puan yada puanlarla ayrılmak istiyoruz" dedi.

        Karşılaşma öncesi Sökespor 12 puanla 7'nci sırada yer alırken, Ortaca ise 10 puanla 9'uncu sırada yer alıyor.

        Karşılaşma Pazar günü saat 14:00'da Söke İlçe Stadında oynanacak.

        Öte yandan, Muğla Süper Amatör Ligde mücadele eden Köyceğiz ve Dalaman Belediyespor, ligin 5'inci haftasında Bodrum takımları ile deplasmanda karşı karşıya gelecek, Dalyanspor ise kendi sahasında Seydikemer Belediyespor'u ağırlayacak.

        Köyceğiz Belediyespor, Pazar günü saat 14.00'da Gümüşlük Gençlikspor ile mücadele edecek. Dalaman Belediyespor'da aynı saatte Ortakent Yahşi Gençlikspor'a konuk olacak.

        (CC-MB-S)

        17.11.2017 11:59:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler