Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası'nda bulunan 12 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, muhtarların sorun ve önerilerini dinledi.

        Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir restaurantta gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıraBelediye Başkan Yardımcıları Fazıl Polat ve Edip Bingöl ve Muhtarlıklar Birim Müdürü Mehmet Turak ve 12 mahallenin muhtarı katıldı.Toplantı öncesi mahalle muhtarlarına kısa bir sunum yapan Başkan Toltar, ilçede yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Sunumun ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Toltar, sorunları ve önerilerini not alarak eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmaları başlatacağını belirtti.

        Muhtarların sorun ve önerilerinin ardından açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2014 yılında yapılan yerel seçim sonrası göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza hizmet etme noktasında birlikte çalışıyoruz. Ben belediye başkanı olarak seçilirken sizlerde mahallelerinizde bizleri temsilen seçilmiş muhtarlarımız olarak halkımıza hizmet için göreve geldiniz. Hepimizin ortak noktası halkımıza en iyi hizmeti getirebilmek ve daha yaşanılabilir bir Dilovası'nı inşa etmektir.

        Onun için muhtarlarımızı önemsiyoruz. Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Sizlere gelen her sorun ve talepler bizlere daha kolay ve iyi bir şekilde ulaştırılması ve sorunların çözümü için geçtiğimiz yıl faaliyete giren Muhtarlıklar Birimimiz çözüm odaklı olarak sizlerle birlikte çalışıyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin sizlerin talepleri yerine getirilmeye çalışılıyor"dedi.

        (UK-RFK-Y)

        17.11.2017 12:15:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler