Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi'nden dolandırıcı uyarısı

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi'nden yapılan uyarıda, bazı kişilerin belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım topladığı ifade edilerek bu kişilere itibar edilmemesi istendi.

        Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, "Son zamanlarda bazı kişilerin Belediye Başkan Yardımcılarının adını kullanarak yardım talebinde bulunduklarını öğrenmiş bulunuyoruz. İzmit Belediyesi'nin hiçbir başkan yardımcısı tarafından yardım talebinde bulunulmamaktadır. Belediye Başkan yardımcılarımızın adını kullanarak vatandaşları dolandıranlara itibar edilmesin. Kişi ya da kurumlar, tür yardım için arayanlar olduğunda 155 polisi ya da belediyemizin 318 00 20 numaralı telefonuna ihbarda bulunsunlar" denildi.

        (UK-GY-Y)

        17.11.2017 12:23:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler