Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Belediyesinde Diyabet Günü Farkındalığı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Develi Belediyesi ile Acıbadem Kayseri Hastanesinin işbirliğinde Develi Belediyesi personelinin farkındalığını artırmak için gün boyu etkinlik yürütüldü.

        Dahiliye Uzmanı Dr. Zahide Karaca'nın kontrolünde Belediye personelinin tansiyon ve şeker ölçümünün yapıldığı farkındalık gününe Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da katıldı.

        Tansiyon ve şeker ölçümü yaptıran Başkan Cabbar "Sağlık konusunda hemşerilerimizi ve personelimizi bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak adına seminerlerimiz ve etkinliklerimiz düzenli periyodlarla devam edecektir" dedi.

        Gösterilen ilgiden ve ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ileten Acıbadem Kayseri Hastanesi personelleri, Develi Belediyesi ile iş birliği kapsamında faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

        (AG-AÖ-Y)

        17.11.2017 14:33:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler