Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşçay Atatürk İlkokulu'ndan önemli başarı

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga ilçesinde Gümüşçay Atatürk İlkokulu'nun hazırlamış olduğu 'Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretim' projesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 5. Dönem Teknik Destek Programı başvuruları kapsamında onaylandı.

        Yabancı öğrenciler için hazırlanan projede, Gümüşçay Atatürk İlkokulu, 'Öğretmenlerin küreselleşen dünyaya uyum sağlamaları ve Milli Eğitim Bakanlığının eğitim politikaları çerçevesinde ders kazanımlarını yabancı öğrencilere daha iyi kazandırılabilmesi için yabancı dil çeşitliliğine hazır bulunmalarını sağlamak' amaçlanıyor.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, onaylanan proje ile ilgili yaptığı açıklamada, Gümüşçay Atatürk İlkokulu'nun projesinin Biga için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

        Biga proje ekibi üyesi Müge Pehilvan tarafından hazırlanan ve 5. Dönem proje teklifi olarak sunulan 'Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi' isimli projenin, Biga'da eğitimde yapılan çalışmalara ayrı bir değer katacağını ve diğer bölge okullarına da örnek olacağını dile getirdi.

        17.11.2017 14:42:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler