Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma kapılarını öğrencilere açtı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Milas Merkez İlkokulu öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek jandarmanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

        Milas İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Milas 23 Nisan İlkokulu ve Ortaokulu'un ardından, Milas Merkez İlkokulu öğrencileri de bir jandarmaya ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve personeli, minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrencilerle tek tek ilgilenen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve personeli, minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve personeli tarafından karşılanan minik öğrenciler, jandarma teşkilatı hakkında bilgilendirildi. Gerçekleştirdikleri sunumla jandarma teşkilatında kullanılan araç gereçlerin tanıtımını yapan jandarma personeli, birimler hakkında da ayrıntılı bilgi sundular. Jandarma teşkilatında kullanılan trafik aracı, olay yeri inceleme aracı, motosiklet ve asayiş araçlarına binerek kısa süreliğine jandarma olan öğrenciler, renkli ziyaretle bol bol fotoğraf çektirdi.

        Ziyarette eğlenceli anlar yaşayan öğrenciler, ziyaret sonunda Binbaşı Fidan'a ve personele teşekkür ederek hediye takdim ettiler.

        (DL-MB-Y)

        17.11.2017 15:10:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler