Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar ve şair Alper Tunga Kumtepe öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Eğitimci yazar-şair Alper Tunga Kumtepe, Murat Yıldırım Koleji (MY Kolej) öğrencileriyle okulun Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda bir araya geldi.

        Öğrencilerin ilgi ve dikkatle takip ettiği etkinlikte, eğitimci yazar ve şair Alper Tunga Kumtepe yazarlığa başlama serüvenini ve kitap okumanın yararlarını öğrencilerle paylaştı. Okuyan ve irdeleyen gençliğe duyulan ihtiyacı vurgulayan Kumtepe ülkemizdeki ve dünyadaki okuma oranlarına dair sunumuyla okumanın önemini vurgulayarak öğrencileri çeşitli türlerden kitapları eleştirel ve bilinçli bir şekilde okumaya davet etti.

        Akıcı sunumuyla öğrencileri bilgilendiren Kumtepe konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayarak "Yedi Renk Öyküler" isimli hikaye kitabının yanı sıra "Gönlümün Tek Hecesi Aşk" ve "Zamanın İçinde Anı Yakalamak" adlı kitapları öğrenciler için imzaladı. Yazarı tarafından imzalanmış kitaplara sahip olmanın sevincini yaşayan öğrenciler etkinlikten oldukça memnun ayrıldı.

        Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın ardından okul müdürü Arif Oruç, eğitimci yazar Alper Tunga Kumtepe'ye etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. Müdür Oruç, öğrencilerin okumaya olan istek ve heveslerini pekiştirmek amacıyla bu tür etkinliklere yer vermeye devam edeceklerini söyledi.

        (SC-Y)

        17.11.2017 15:13:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler