Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Prematüre bebek farkındalık buluşmasında fidan diktiler

        (Fotoğraflı)

        Barış Doğan

        ZONGULDAK (İHA) - 17 Kasım Dünya Prematüre günü etkinlik kapsamında Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde Prematüre bebek farkındalık buluşmasında Prematüre çocuklarla birlikte fidan dikildi.

        Fidan dikimine Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Muharrem Erdem, Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Bircan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Pınar Menderes Turhal, Hastane Yöneticilerinin yanı sıra prematüre çocuklarla ile yakınları katıldılar.

        "Leylaklarımız mor kokulu çiçeklerini açsın, prematüre çocuklarımız pembe sağlıklı kalsın" sloganıyla bir araya gelinen etkinlikte çocuklar fidan dikerek kutlama yapıldı.

        (BD-OA-Y)

        17.11.2017 15:23:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler