Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto Kaymakamı Çetin, Altun nineyi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri çetin, kendisini evine davet eden yaşlı kadını kırmayıp ziyaretine gitti.

        Varto Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca düzenlenen 2. halk şenliğine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, burada vatandaşlara ikram edilen balıkları birlikte yediler. Balık ikram edilen Altun Bingöl adlı yaşlı nine Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Çetin'i evine kahve içmeye davet etti. Kaymakam Çetin de öğle saatlerinde beraberinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı Müdürü İbrahim Ataç ve vakıf çalışanları ile birlikte Kültür Mahallesinde tek başına ikamet eden Altun Bingöl adlı nineyi ziyaret edip sorunlarını dinlediler.

        Yaşlı ninenin sorunlarını dinleyen Kaymakam Çetin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Belediyemiz adına gerçekleştirdiğimiz 2. halk şenliğimize Altun anamız, yaptığımız anonslarla şenliğimize katılmıştı. Şenlikte kendisine balık ikramında bulunduğumdan dolayı bizi Kahve içemeye evine davet etti. Gördüğünüz gibi bu anamız tek başına derme çatma bir evde oturmaktadır. Devlet olarak bu insanlarımıza biz sahip çıkıyoruz. Sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Altun anamızın eksikliklerini yerinde gördük. Tek başına olduğu içinde kendisine bundan sonra daha çok bakacağız. Kendisinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalar başlattık. Konteynır alıp kendisinin ihtiyacı olan bölümlerle ilgili çalışmalar yapacağız. Devlet olarak her zaman vatandaşımıza yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz" dedi.

        (FÇ-ŞAK-Y)

        17.11.2017 15:31:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler