Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta öğrenciler anneleri ile birlikte sonbaharın tadını çıkardı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat merkezi tarafından doğa parkurunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler anneleri ile birlikte yürüyüş yaptı.

        Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatlarıyla geçtiğimiz yıl düzenlenerek faaliyete geçen Geyras Mahallesi Doğa Parkurunda, kültür ve sosyal etkinlikleri çerçevesinde doğasever öğrenciler ve aileleri, eğitmenleri eşliğinde 1.5 kilometreye yakın bir parkurda yürüyüş yaptı. Sonbaharla birlikte oluşan eşsiz doğa manzarasının tadını çıkartarak güneşli havada yürüyüş yapan doğa tutkunları bol bol oksijen aldı. Tokat Belediyesi Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat merkezi Müdiresi Arzu Arslan, hanımlara ve çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katılanların güzel saatler geçirdiğini belirterek, "Hanımlarımız ve çocuklarımız Sonbaharın ahengini yerinde görsün, bu güzel sonbahar gününde toprakla temas etsin istedik. Tokat'ımız hem kültürel yönden hem de doğa yönünden çok farklı ve büyük zenginliklere sahip. Bizlerde bunun farkına varmak, hanımlarımıza bu güzellikleri göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Hayalini kurduğumuz bütün duyguları Hanımeli Merkezlerimizde bir araya gelerek yaşamaya başladık. Biz daha önce bu tür imkanlara istesek bile ulaşamıyorduk" dedi.

        Engelli oğluyla birlikte hanımeli merkezlerinin düzenlediği etkinliklere katılan Şengül Kip ise,"Bu tür faaliyetlerden çok memnunuz. Hanımeli Merkezlerinin düzenlediği tüm etkinliklere katılmaya gayret ediyoruz. Oğlum engelli olduğu için, kurslara tam zamanlı olarak katılamasam da bu tür etkinliklere mutlaka katılıyorum. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese böyle güzel imkanlar sundukları için teşekkür ederim. Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum" diye konuştu.

        (Nİ-UY-Y)

        17.11.2017 16:05:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler