Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kredi Yurtlar Kurumundan Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi

        (Fotoğraflı)

        Nihat Özbay

        VAN (İHA) - Van'ın Özalp Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü (KYK) çalışanları ile yurtta kalan öğrenciler tarafından Yukarı Çavdarlık Mahallesi ilkokuluna kırtasiye desteği yapıldı.

        Özalp Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğünde kalan öğrenciler ve çalışanlar, kendi imkanları ile topladıkları kırtasiye malzemelerini Yukarı Çavdarlık İlkokulu öğrencilerine teslim ettiler. Özalp Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Sedrettin Yıldırım, beraberindekilerle Yukarı Çavdarlık İlkokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilere kırtasiye malzemelerini teslim ettiler. Burada konuşan Yıldırım, yurtta kalan öğrencilerin Yukarı Çavdarlık İlkokulu öğrencilerini "kardeş" olarak seçmelerinin kendisini son derece memnun ettiğini belirterek,hem ziyaret hem de burada buluna minik öğrencilerin gönlünü almak istediklerini, ileri ki günlerde bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini kaydetti.

        (NÖ-ŞAK-Y)

        17.11.2017 16:07:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler