Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan'dan çalışkan işçiye altın

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediye Başanı Dr. Nevzat Doğan, örnek kişiliği ve çalışkanlığı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde süpürgeci olarak çalışan Salih Poyraz adlı personelini çeyrek altınla ödüllendirdi.

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Salih Poyrazı'ı makamında kabul ederek altın ile ödüllendirdi. Poyrazı'ı iş sorumluğu ve efendiliği için tebrik eden Başkan Doğan, "Belediye olarak görevimiz yaşlısına, gencine, kadınına çocuğuna yani her kesime hizmet vermektir.Bu hizmeti verirken de en iyisini en kalitelisini vermek durumundayız. İşimizi en iyi şekilde yapacağız. Her işin bir zorluğu vardır. Verdiğimiz hizmetlerin en önemlilerinden birisi de temizlik hizmetidir. Vatandaşlarımız çalışma arkadaşlarımızdan memnun olduğunda ben de memnun oluyorum, gurur duyuyorum. Salih arkadaşımız da çalışkanlığı ve efendiliği ile görev yaptığı bölgede herkes tarafından çok seviliyor. Hizmette en güzel ödül halkın memnuniyetidir. Arkadaşımıza yaptığı hizmet için teşekkür ediyorum" dedi.

        Başkan Doğan tarafından ödüllendirilen ve bu sırada oldukça duygulanan Salih Poyraz da, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da işimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Belediye Başkanımın elinden ödüllendirilmek benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir anı olacaktır" şeklinde konuştu.

        (UK-GY-Y)

        17.11.2017 16:44:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler