Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozyazı'da öğrenciler sandık başına gitti

        (Fotoğraflı)

        Ali Tandoğan

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Bozyazı ilçesinde 30 okul, Öğrenci Meclis Başkanı ve İlçe Öğrenci Meclisi Başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonucunda 14 oy alan Bozyazı 15 Temmuz Milli İrade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı Mehmet Fatih Toru, İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı'na seçildi.

        TBMM ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü 'Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri' projesi kapsamında 4 öğrencinin aday olduğu İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi, Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gazi Kırlangıç denetiminde yapılan seçim, adayların vaatleri ile çekişmeli geçti.

        Adayların konuşmalarının ardından, gizli oy açık tasnif sistemi ile yapılan seçimde 14 oy alan 15 Temmuz Milli İrade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı Mehmet Fatih Toru, Bozyazı İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı'na seçildi. Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı Ayşe Deniz başkan vekilliğine getirilirken, Bozyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı Gökhan Uyar katip üyeliğe seçildi.

        İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Toru, başkan vekili Deniz ve katip üye Uyar'ı kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, önümüzdeki günler içerisinde Mersin'de yapılacak olan İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimlerinde Bozyazı'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

        (ALT-Y)

        17.11.2017 16:58:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler