Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan da ki iki dev projenin yapımına başlanacak

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan da yapılacak olan Şehir Hastanesi ve Kültür Hanı projeleri için Ankara'ya seyahat eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cevit Şireci ve Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ile Serkan Bayram, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Kültür Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret ettiler.

        Gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde eski Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak olan Şehir Hastanesi'nin temellerinin önümüzdeki yıl atılacak. Kültür Hanı projesinin yapımına ise en kısa süre başlanacak. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında bizlerden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye ve onun yol arkadaşı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliriz." Dedi.

        (AA-AT-Y)

        18.11.2017 11:47:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler