Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere diyabet semineri verildi

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaş ilçesinde Gazi İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine sağlıklı büyüme, dengeli beslenme ve diyabet semineri verildi.

        Gazi İlkokulunda Gölbaşı Toplum Sağlığı Merkezi Dyt. Meryem Cemile Kabakçı ve Dr. Kübra Gizem Devran tarafından seminer verildi.

        14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında sağlıklı büyüme, dengeli beslenme ve diyabet semineri verildi. Seminerde öğretmen ve öğrencilere toplumda şeker hastalığı olarak da bilinen diyabetin sadece erişkinlerde değil çocuklarda da görüldüğü dile getirildi.

        Konuşmacılar diyabet bir hastalık değil yaşam tarzı olduğunun iyi bilinmesi gerektiğini belirterek, diyabette önemli olanın beslenme şekli olduğu ifade edildi.

        (KA-AHM-Y)

        18.11.2017 12:58:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler