Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor 3 puanı 5 golle aldı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyespor, aynı grupta mücadele ettiği Poyrazdamlarıspor'u 5-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Salihli Belediyespor, ligin 5. haftasında Poyrazdamlarıspor ile karşılaştı. Poyramdamları Stadında oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Poyrazdamlarıspor, Ahmet'in attığı golle1-0 öne geçti. Oyunda dengeyi sağlayan Salihli Belediyespor, Ceyhun'un attığı golle skoru 1-1 eşitledi. Yeşil-beyazlı ekip, Hamza ve Ümit'in kaydettiği 2 golle ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Salihli Belediyespor, Ümit'in attığı golle skoru 5-1 yaptı. Ev sahibi Poyrazdamlarıspor'dan Eren'in attığı gol maçın skorunu 2-5 yaptı.

        Grupta aynı puana sahip olan iki takımdan Salihli Belediyespor, aldığı galibiyetle 10 puana yükselirken ev sahibi Poyrazdamlarıspor ise 7 puanda kaldı.

        (BA-AY-Y)

        20.11.2017 09:55:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler