Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kestane sabununun ağrı kesici ve şişlik giderici özelliği

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Özellikle orta yaş grubunun tercih ettiği kestane sabunu, ağrı kesici özelliğinin yanı sıra vücutta oluşan şişlik gibi problemlere de iyi geliyor.

        Eskişehir'de sabun satışı yapan Serpil Yaş, kestane sabununun ağrı kesici özelliği olduğunu söyledi. Uzun yıllardır sabun satışı yapan Serpil Yaş, kestane sabununun faydaları hakkında "Kestane sabunu ağrı kesici özelliği olan varisler için bacak ağrıları için mükemmel bir sabun. Özellikle belli bir yaşın üzerindekiler bu aylarda daha çok sıkça aldıkları bir sabun. Kestane sabunu, at kestanesi yağından yapılıyor. Bu ilaç gibi yan etkisi olan bir şey değil. Sabah akşam da kullanabilir, günde 3 kez de kullanabilir. Boyun ağrıları için de kullanabilir. Bacak ağrısında ve bel ağrısında da kullanılabilir. Sabunu ıslatıp sürüyoruz bir süre bekletiyoruz. Zaten ağrının kesildiğini de fark edecekler. Belli bir yaşın üzerindekiler daha çok talep ediyor. Ağrısı olan kişiler daha çok talep ediyor. Sporculardan da talep edenler oluyor. Varisleri olanlar o şişliklere iyi geldiği için gelip alıyorlar. Sporda kas ağrıları olan kişiler gençlerde de öyle bacak ağrıları spor yapan insanlar onlara da iyi geliyor. 2-3 ay kullandığın zaman zaten onun faydasını görüyorsun. Varisler bile küçülmüş oluyor. Belli yaşın üzerinde sandalyede namaz kılanlar rahatlıkla 'Dizlerimi kırabiliyorum, rahatlıkla yerde namaz kılabiliyorum' diye söylüyorlar. Yazın yurt dışından tatilciler geldiği zaman bu sabunlardan alıyorlar. Kışın döndükten sonra ailelerini arıyorlar aileleri tarafından buradan alınıp oraya gönderiliyor" ifadelerini kullandı.

        (KA-Y)

        20.11.2017 10:23:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler