Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sekizinci Renk, Bitlisli miniklerin yüzünü güldürdü

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Hasan Kalyoncu Üniversitesi, otizm spektrum bozukluğuna dikkat çekmek için "Sekizinci Renk" projesi kapsamında devam eden "Yarınlar İçin Yolda" etkinliği ile Bitlisli miniklerle buluştu.

        Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde başlatılan "Sekizinci Renk" projesi kapsamında devam eden "Yarınlar İçin Yolda" etkinliği ile Bitlisli miniklerle buluşan ekip, hediyeleri ile miniklerin yüzlerini güldürdü. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile otizm spektrum bozukluğu konusunda önemli bir farkındalık oluşturan "Sekizinci Renk" projesinin çocuklara yardım eli uzatmak adına başlatmış olduğu "Yarınlar İçin Yolda" etkinliği Bitlis'te de devam etti. .

        Sekizinci Renk ekibi, Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan Hayrettin Sancar İlköğretim Okulunda eğitim gören miniklerin yüzlerini güldürdü.

        Miniklere, okul araç gereç ve kırtasiye malzemeleri ile "Sekizinci Renk" projesine özel olarak hazırlanan boyama kitabı hediye edildi.

        (VO-MSA-Y)

        20.11.2017 12:05:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler