Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Caner Yaman İmza Günü Meysu Outlet'te Gerçekleşti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - 'Sonrası Yok, Aşıktım Hatırlamıyorum, Unutamadım, Güzel Kaybettik' isimli kitapların yazarı Caner Yaman 19 Kasım Pazar Günü Saat 14:00'te Meysu Outlet'te sevenleri ile buluştu.

        Yazarın hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği imza gününde, misafirler kitaplarını imzalatırken yazarla da sohbet etme fırsatı yakaladı. İmza günü etkinliğinde 4 saat sahnede kalan Caner Yaman okurlarıyla buluşmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi.

        Yönetimi JLL tarafından yapılan, Gülsan Gıda San ve Tic Aş yatırımı olan açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalar ile, Kayseri halkına hizmet eden Meysu Outlet AVM, eğlence ve sürprizlerle dolu etkinlik ve kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor.

        (AG-AÖ-Y)

        20.11.2017 12:58:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler