Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yetimler yararına kermes

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa İlçe Kaymakamlığınca kurulan Fatsa Yetimlerini Sosyal İçselleştirme Derneği (FAYSİD) tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda yetim öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

        Kermes hakkında bilgi veren FAYSİD Başkanı Halit Kovancı, "Kaymakamlığımızın bir projesi olarak iki yıl önce başlandı ve bu yıl dernekleştik. Arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu çalışmalar kapsamında bir proje yaparak hayata geçiriyorlar. Yetim öğrencilerimiz yararına ilk faaliyetimizi kermes yaparak gerçekleştiriyoruz. İlk kermesimiz günü birlik olacak ve bundan sonra bir çok faaliyeti derneğimiz bünyesinde gerçekleştireceğiz. Amacımız, yetim öğrencilerin teknoloji bağımlılığı konusunda eğitilmesi, öğrencilere gerekli imkanları sağlama konularında yeterli seviyeye gelmemizdir. Bizlere destek veren ve verecek olan tüm Fatsa halkına teşekkür ediyorum" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        20.11.2017 12:58:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler