Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler'de vezneler hafta sonu da çalışacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesi, 2017 yılı çevre ve temizlik vergileri 2.taksitlerinin son gününün 30 Kasım olması nedeniyle ay sonuna kadar Cumartesi ve Pazar günleri de veznelerini açık tutma kararı aldı. Vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar hafta sonu da Şehzadeler Belediyesinde ödemelerini yapabilecekler.

        Şehzadeler Belediyesi vezneleri Kasım ayı sonuna kadar hafta sonunda da hizmet vermeye devam edecek. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşların mağdur olmaması adına son günü beklememesi gerektiğini belirterek, "Bilindiği gibi Kasım ayı belediyelerin çevre ve temizlik vergilerinin 2.taksitlerinin tahsil edildiği bir ay. Bu nedenle Kasım ayının ikinci yarısı veznelerimizde büyük bir yoğunluk beklemekteyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları adına veznelerimiz Kasım ayı sonuna kadar Cumartesi ve Pazar günü de hizmet verecek. Hafta içi iş yoğunluğu nedeni ile vergilerini ödeme imkanları olmayan vatandaşlarımız Cumartesi veya Pazar günleri gelerek çevre ve temizlik vergilerinin 2.taksitlerini ödeyebilecekler. Bunun yanı sıra sistemimizde kayıtlı olan vatandaşlarımız vergilerini belediyemizin resmi internet sitesinde bulunan e-belediyecilik sistemiz üzerinde de güvenli bir şekilde yapabilirler" dedi.

        (ÖND-Y)

        20.11.2017 13:09:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler