Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Horozköy dere boyunda kilit parke çalışması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, Mareşal Fevzi Çakmak ve Atatürk mahallelerini birbirini bağlayan kanal boyunda 6 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yaptı.

        Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin yollarını düzenliyor. Çalışmalar kapsamında daha önce atıl durumda olan Mareşal Fevzi Çakmak ve Atatürk mahallelerini birbirini bağlayan kanal boyunda kilitli parke taşı kaplaması yapıldı. Alanı yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi bölgede çevre düzenlemesi de yapılacağını dile getirerek, "Daha önceden atıl durumda olan Mareşal Fevzi Çakmak ve Atatürk mahallelerini birbirini bağlayan kanal boyunda 6 bin metrekare kilitli parke taşı kaplama çalışması yaptık. Ekiplerimiz alanda çevre düzenlemesi de yapacak." dedi.

        (AY-Y)

        20.11.2017 15:31:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler