Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YAPEX'in göz bebeği Kastamonu oldu

        (Fotoğraflı)

        Vedat Yunus İkizoğlu

        KASTAMONU (İHA) - Antalya'da 15-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen 25'inci Yapex Restorasyon Fuarı'nın göz bebeği Kastamonu oldu.

        Antalya Expo Center'da ana konusu "Geleneksel Çarşılarda Koruma" olan YAPEX fuarında Kastamonu'nun değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için özenle hazırlanan Saat Kulesi, Kastamonu Konakları ve Nasrullah Köprüsü maketlerinden oluşan Kastamonu Belediyesi standı ziyaretçilerin akınına uğradı. Antalyalıların ve fuarı ziyaret eden herkesin ilgisini çeken standı ziyaret edenler, görevli personelden Kastamonu'yla ilgili bilgiler aldı.

        Fuarda ayrıca Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a Tarihi Kentler Birliği 2016 yılı Kültür Mirası Koruma Projesi ve Uygulamalarını Özendirme yarışması çerçevesinde Hüma Hatun, Şeyhoğlu, Aktekke Konakları Restorasyonları ve Bakırcılar Çarşısı Cephe İyileştirme ve Kentsel Tasarım Projesi'nden ötürü Süreklilik Ödülü aldı.

        (Vİ-RFK-Y)

        20.11.2017 15:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler