Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erol, TMMOB görevinden istifa etti

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 2. ve 3. dönem Muş Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Emrullah Erol, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

        Kentteki bir restoranda kendisi için verilen veda yemeğinde konuşan Emrullah Erol, hukuk fakültesini bitirmesinden kaynaklı avukatlıkla ilgili staj sürecini başlatacağını ve bundan sonra kentsel politikalarla ilgili çalışmalarını bu zeminde sürdüreceğini söyledi. Muş ile ilgili kentsel çalışmalarını bundan sonra kent ve imar hukuku alanında devam ettirme kararı aldığını ifade eden Erol, "Bundan sonraki süreçte odada görev alacak arkadaşa başarılar dilerim. Muş ilinde 5 yıldır Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüm ve bundan sonraki süreçte de yerime gelecek arkadaşımıza her türlü desteği sunacak ve odanın projelerinde birebir aktif rol alacağım" diye konuştu.

        (UU-MSA-Y)

        20.11.2017 15:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler