Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da uyuşturucu operasyonu

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda 172 gram esrar maddesi ele geçirdi.

        Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, konu ile ilgili gözaltına alınan 2 şahsın adli makamlara sevk edildiği belirtildi. Açıklamada, "ilimiz genelinde toplum sağlığını tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticareti yaparak geçimini sağlayan zehir tacirlerine yönelik olarak planlı ve projeli çalışmalar yapılmaktadır. İlimiz Çarşı Mahallesinde bulunan tandır ve çevresinde şüpheli hal ve hareketler sergileyen 1'i yaşı küçük 2 şüpheli şahsın üzerinde ve çevrede yapılan aramada satışa hazır halde paketlenmiş toplam ağırlığı 172 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında tesis edilen işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

        (OA-AKK-Y)

        20.11.2017 16:00:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler