Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yabancı uyruklu şahıslara otobüs bileti satışı yasaklandı

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Valiliği yabancı uyruklu vatandaşlara 'Yol İzin Belgesi' olmadan bilet satışı yapılmasını yasakladı.

        Niğde Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Niğde il sınırları içerisinde kamu düzeni ve kamu güvenliğinin korunması amacıyla, kara, hava, deniz ve demiryolu taşımacılığı, acente ve taşıma işleri komisyonculuğu gibi işlerle uğraşanların, geçici koruma kapsamında bulunan yabancı uyruklu şahıslara 6458 sayılı yabancılar ve uluslararası koruma kanununun 84. Maddesi kapsamında yol izin belgesi olmaksızın bilet satışı yapanlar ile taşımacılık suretiyle il dışına çıkmalarının yasaklanmasına, ayrıca ilimizde konut kiralayan veya satın alan yabancıların güvenlik güçlerine bildirimini yapmayan şahıslar hakkında idari para cezası uygulanmasına karar verildi" ifadelerine yer verildi.

        (YE-SK)

        20.11.2017 17:48:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler