Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        9 Canlı Çiğli'de sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Kadrosunda İlyas Salman, Fatma Belgen gibi Yeşilçam'ın usta oyuncuları bulunan Anadolu Halk Tiyatrosu, '9 Canlı' adlı polise komedi oyunuyla Anadolu turnesini Çiğli'den başlattı. Yoğun ilginin yaşandığı tiyatro oyunu, Çiğlili sanatseverlerden büyük alkış aldı.

        Anadolu Halk Tiyatrosu, polisiye komedi türünde olan '9 Canlı' oyununu Çiğli Belediyesi Konferans Salonunda sahneledi. Ücretsiz olarak sahnelenen iki perdelik oyun hakkında bilgi veren usta oyuncu İlyas Salman, oyunlarının aile komedisi olduğunu belirterek, "Oyunumuzda orta halli insanların durumlarının anlatıldığı bir konu işledik. İnsanlarımızın yaşadığı çetrefilli durumları seyircimizle keyifli biçimde paylaşıyoruz" dedi.

        Oyunu Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar izledi.

        Tayfun Türkili'nin yazdığı, Bora Gülnar'ın yönettiği '9 Canlı'nın oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Fatma Belgen, Bora Gülnar, Mehmet Dikişçi, Yasemin Turan, Selma Tosun, Önder Yalçın, Mine Ensslen ve Adil Türkkan yer alıyor. Mehmet Dikişçi tarafından kurgulanan oyunun süpervizörlüğü ise Mine Ensslen tarafından yapıldı.

        (MY)

        21.11.2017 09:41:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler