Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'in onur günü törenle kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Beril Solmuşgül

        MARDİN (İHA) - Mardin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yılı törenle kutlandı. 97 yıl önce Fransızlara direnerek düşman işgalini engelleyen Mardin'in onur günü için bir tören düzenlendi.

        Mardin'de, belediye meclisinin 7 yıl önce aldığı kararla kentin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 21 Kasım, 'Onur Günü' ilan edilmişti. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, vali yardımcıları, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, büyükşehir daire amirleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerin katılımı ile Mardin'in onur günü valilik önünde kutlandı.

        Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Konuşmaların ardından tören sona erdi.

        (BS-AKK-Y)

        21.11.2017 12:05:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler