Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASAT, 8 bin kanalizasyon kapağını yenileyecek

        (fotoğraflı)

        Antalya (iha) - Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerde yol seviyesinden düşük kaldığı için trafiği olumsuz etkileyen kanalizasyon kapaklarını yol ve kaldırımla eşit mesafeye getiriyor.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen kanalizasyon kapaklarına yönelik yeni bir çalışma başlattı. İlçelerde yol ve kaldırım yenilemeleri nedeniyle yol seviyesinden düşük ya da yüksek kalan kanalizasyon kapakları yol seviyesiyle eşit hale getiriyor.

        8 bin kapak yenlenecek

        Yatırımın bedelinin yaklaşık 1.5 milyon lira olduğu proje ile toplam 8 bin adet kapak, ulaşımı etkilemeyecek şekilde yol veya kaldırım seviyesine getirilmiş olacak. Alanya'da 2 bin 200, Manavgat'ta 1300, Serik'te 1500, Finike'de 1500 ve Kumluca'da 1500 kapak kısa sürestandartlara uygun biçimde düzenlenecek.

        Bununla birlikte ASAT tarafından yapılan açıklamada görevli ekiplerin kapaklar ve ızgaralarla ilgili rutin olarak sürdürdükleri kontrol ve onarım çalışmalarının aynı titizlikle devam ettiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca vatandaşların ASAT'ın sorumluluğundaki her türlü olumsuzluk ve önerilerini 0530 676 67 67 numaralı Whatsapp İhbar Hattı ile görüntülü olarak aktarabilecekleri bildirildi.

        21.11.2017 12:30:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler