Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çan'da 'Duygularla Dost Olmak' semineri

        (Fotoğraflı)

        Sevdanur Şahin

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Çan ilçesinde Cumhuriyet İlkokulunun düzenlediği, 'Duygulara Dost Olmak' konulu eğitim semineri, Çan Belediyesi Düğün Salonu da gerçekleştirildi. İnsanların Kişisel Gelişim Uzmanı Eray Beceren tarafından gerçekleştirildi.

        İnsanların herhangi bir konuya kolaylıkla kızabileceğini söyleyen Kişisel Gelişim Uzmanı Eray Beceren, " Doğru İnsana, doğru ölçüde, doğru zamanda, doğru nedenle kızmak bu kadar doğru değildir" dedi.

        Çan doğumlu olan Eray Beceren, 25 yıl Kara kuvvetleri Komutanlığında çeşitli kademelerde Eğitim Planlama ve Yönetimi görevlerinde bulundu. Seminer sonunda Cumhuriyet İlkokulu Müdürü M. Ali Kır, " Değerli eğitmenimiz bu önemli bilgileri bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyoruz" diyerek Eray Beceren'e çiçek takdim etti.

        (MY)

        21.11.2017 12:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler