Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dodurga beyaza büründü

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga beldesinde dün geceden itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesiyle birlikte başlayan kar yağışı belde merkezi ve beldeye yakın köylerin yüksek kesimlerinde etkili oldu.

        Bin 100 metre rakımlı Dodurga Beldesi ile birlikte yüksek kesimlerde bulunan bazı köyler tamamen beyaza büründü. Erikli, Camiliyayla, Çamyayla, Hamidiye ve Kospınar gibi yüksek kesimlerde kalan köylerde kar kalınlığı 5 santimetreyi buldu. Kar yağışıyla birlikte belde ve köy yolları ile birlikte dağlar beyaza bürünürken kartpostallık görüntüler oluştu. Kar yağışının bugün ve yarın da devam edeceği belirtilirken özellikle ulaşım noktasında sıkıntı yaşanmaması için ilgili birimlerin gece boyunca teyakkuzda olacakları belirtildi.

        (İC-Y)

        21.11.2017 13:04:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler