Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım Bakanlığı heyetinden Vali Demirtaş'a ziyaret

        - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" projesinin en kısa sürede tamamlanması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana ve bölge tarımındaki başarı çıtasını yükseltecek olan "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" projesinin en kısa sürede tamamlanması için tüm paydaşlarla birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

        Ziraat Yüksek Mühendisi Fethi Molla, Jeoloji Mühendisi Mustafa Aydın ve Ziraat Mühendisi Sebahat Arslan'dan oluşan Tarım Bakanlığı heyeti, Karataş ilçesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

        İlgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Tarım Bakanlığı heyeti üyeleri, kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında hazırlanan veriler hakkında Vali Mahmut Demirtaş'a ayrıntılı bilgiler verdi.

        Ziyaretlerinden ve hazırlanan rapor kapsamında verdikleri bilgilerden dolayı Ziraat Yüksek Mühendisi Fethi Molla, Jeoloji Mühendisi Mustafa Aydın ve Ziraat Mühendisi Sebahat Arslan'a teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana ve bölge tarımındaki başarı çıtasını yükseltecek olan bu projenin en kısa sürede tamamlanması için, tüm paydaşlarla birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

        (ELF-Y)

        21.11.2017 13:51:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler