Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onlar öncelikli bireyler

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi de zihinsel yetersizliği olan bireylerin sabahları evlerinden servisle alınarak akşam saatlerine kadar eğitim verildiği bir merkez olarak hizmet vermeye devam ediyor.

        Tepebaşı Belediyesi, insan merkezli hizmet anlayışı çerçevesinde, zihinsel ve bedensel yetersizliği bulunan bireyleri hizmette öncelikli grup olarak görmeye ve çalışmalarına bu doğrultuda yön vermeye devam ediyor. Merkezde akademik derslerden öz bakım konularına, günlük yaşam becerilerinden sanat eğitimlerine, ritimden dramaya, spordan halk oyunlarına kadar pek çok alanda eğitim çalışması yürütülüyor.

        Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Tepebaşı'nın bir aile olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bu merkezimizde eğitim alan ve sosyalleşen bireylerimiz de ailemizin en kıymetli fertleri arasında. Onların gelişimini, evlerinden çıkarak sosyalleşmelerini, ailelerinin mutluluğunu çok önemsiyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde kaydedilen olumlu gelişmelerle de çok mutlu oluyoruz. Hep söylediğimiz, 'Hayat Tepebaşı'nda' sloganımız, her yurttaşımızı kapsıyor. Onların iyiliği ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde ayrıca bireylere günlük hayat ve sosyal yaşamlarını nasıl sürdürecekleri de öğretiliyor. Merkezde 18 yaş üzerindeki yaklaşık 25 öğrenci eğitim görüyor.

        (İHA-Y)

        21.11.2017 15:03:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler