Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaali Mahallesinde 5 kilometrelik dere temizlik çalışması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karaali Mahallesi'nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmaları ile vatandaşların özellikle yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntılara son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre'nin Karaali Mahallesi'nde başladığı 5 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahallede yer alan DSİ sulama kanalında yapılan çalışma ile dere yatağı rüsubattan arındırıldı. Yapılan çalışma ile sulama kanalında yağışlı havalarda yaşanabilecek olası taşkınların önüne geçildi.

        (AY-Y)

        21.11.2017 15:30:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler