Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu ilçesinde Ramazan ayının gelmesiyle tatlı satışı yapan iş yerlerindeki yoğunluklar arttı.

        İlçede tatlı imalatı yapan Barış Selvi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan ayının bereketiyle geldiğini belirterek işlerinde yoğunluk yaşandığını söyledi.

        Ramazan ayı diğer aylara göre daha bereketli olduğu için bu bereket de işlerine yansıdığını söyleyen Selvi,  genelde en fazla  tulumba ve kadayıf tatlısının rağbet gördüğünü belirtti.

        Ramazan Bayramı için şimdiden tatlı siparişleri aldıklarını ifade eden Selvi, şunları ifade etti ;

        “Ramazan ayında vatandaşların tatlı talepleri fazlalaşıyor. Bu yıl özellikle tulumba ve baklava tatlısı çeşitlerine talep fazla. Ayrıca Ramazan Bayramı dolayısı ile şimdiden tepsi tatlı siparişleri almaya başladık. Geçen yıl başlattığımız tepsiyle tatlı satışları ilgi görmüştü. Bu yıl Ramazan Bayramı için tatlı siparişleri almaya başladık. Tepside tatlı satışı vatandaşlarımız için hem ekonomik hem de kolaylık oluyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler