Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dolphin Ajans'tan yeni sezon çağrısı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Yaklaşık 23 yıldır faaliyet gösteren Dolphin Ajansın Koordinatörü Sibel Yavuz, yeni sezona çok sıkı hazırlandıklarını belirterek, "Önümüzdeki süreçte reklam veren firmaların ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve markalaşma süreçlerine katkıda bulunmak için bölgemizdeki tüm illerin yardımına yetişiyoruz" dedi.

        Gaziantep ve bölge illerdeki markaları, uzun yıllardan bu yana, ulusal mecralara taşıyan Dolphin Ajans, hedef büyüttü. Bölge illerde bulunan ve markalaşmak isteyen firmalara yetişen Dolphin Ajans, Türkiye'de yatırımları bulunan yabancı ajansların da yer aldığı sıralamada, Anadolu'dan listeye girmeyi başaran tek medya ajansı olma özelliğini de taşıyor. Ajans, Avrupa, Ortadoğu ve Türkiye'deki tüm televizyon kanalları ile reklam yayın anlaşmalarını en efektif biçimde markalarına sunuyor.

        Birden fazla yayın grubu ve birçok medya mecrasıyla anlaşmaları bulunan Dolphin Ajans'ın, her branşta bulunan farklı uzman ekibi ile çalıştığı markaların reklam senaryosundan film yapımına, müzik yapımından sloganına, PR' ından marka konumlandırması ve stratejisine kadar bir çok konuda profesyonel hizmet veriyor.

        Yeni sezona sıkı hazırlandıklarını belirten Dolphin Ajans koordinatörü Sibel Yavuz, "Yeni sezon başladı. Biz yeni sezona çok sıkı hazırlandık. Önümüzdeki süreçte, reklam veren firmaların reklam ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve markalaşma süreçlerine katkıda bulunmak için, bölgemizdeki tüm illerin yardımına yetişiyoruz. Tüm kanalların, dizi ve tv program sponsorlukları her zamanki gibi markalaşmada ilk gündemimiz ve tavsiyemiz. Firmalarımızı, İstanbul'a muhtaç etmemek ve yerinde, hızlı ajans hizmetleri sunmak en büyük gayemiz, kolay ulaşılabilir ve profesyonel bir ekiple çalışmak isteyen herkese kapımız açık. Yeter ki bizimle iletişime geçsinler" dedi.

        (LO-SD-Y)

        21.11.2017 17:23:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler