Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kronik Hastalıkları Önleme İl Kurulu tarafından toplantı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Türkiye Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme ve Kontrol Programının öngördüğü Önleme ve Kontrol Programı İl Kurulu" Halk Sağlığı Başkanlığı Sorumlusu Dr. Mustafa Kutlu Başkanlığında toplandı.

        Paydaş kamu kurum ve kuruluşları temsil eden yetkililerin de katılımı ile İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Müdür Kutlu, hava kirliliğinin azaltılmasında, ağaçlandırma çalışmalarının önemine dikkat çekerek tüm kurumları bu konuda katkıda bulunmaya davet etti.

        Kapalı alanlardaki hava kirliliğinin ve sigara dumanının önlenmesi amacıyla da vatandaşların daha duyarlı hale getirilmesi için Yeşilay tarafından uygulamaya konulan "Yeşil detektör" Web uygulamasının daha yaygın bir şekilde tanıtımının yapılması ve vatandaşlarca kullanımının sağlanması önerildi.

        (CK-LO-Y)

        21.11.2017 17:26:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler