Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Güvençer, engelli gençlerin çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi (ZEKİ) ve Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisini ziyaret etti.

        İlk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret ederek personel ile görüşen Vali Güvençer, İl Müdürü Doç.Dr. Erbil Kalmış'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Vali Güvençer, daha sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Doç. Dr. Erbil Kalmış ile birlikte MOSB bünyesinde faaliyet gösteren 96 zihinsel engellinin çalışabileceği şekilde yapılan ZEKİ Yaşam Merkezini ziyaret etti. Burada MOSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol Vali Güvençer'e Yaşam Merkezini gezdirerek bilgi verdi. ZEKİ Yaşam Merkezi'nde çalışan gençler ile yakından ilgilenen Vali Güvençer'e gençler de sarılarak sevgilerini gösterdi. Vali Güvençer, örnek bir tesis olan merkezin engelli gençlerin iş hayatına katılarak kendi ayakları üzerinde durmalarında önemli rol oynadığını söyledi.

        Vali Güvençer daha sonra Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MOSTEM) Spor Salonu'nda incelemede bulundu. Burada MOSTEM Okul Müdürü Mehmet Yiğitkanlı Vali Güvençer'e bilgi verdi.MOSTEM'i daha önce ziyaret eden Vali Güvençer, yeni inşa edilen spor salonunun da Türkiye'de örnek gösterilebilecek bir salon olduğunu, öğrencilerin spor salonundan en iyi şekilde yararlanarak fiziksel gelişimlerine olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Vali Güvençer, Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisini de ziyaret ederek Koordinatör Buket Kaner Çelikel ve görev yapan diğer personel ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        (ÖND-Y)

        21.11.2017 18:51:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler