Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da park ve bahçelere kadın eli değdi

        - Cadde ve bulvarlara kadınlar estetik kattı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Yaşamın her alanını kolaylaştıran ve hayatın her aşamasını güzelleştiren kadınlar bu defa Aydın'ı güzelleştirmek için kolları sıvadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi şehrin cadde ve bulvarlarını kadın eliyle güzelleştirmeye başladı. Çalışmaları tamamlanan bölgeler adeta göz kamaştırdı.

        Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kadın belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, şehre hemcinslerinin eliyle estetik kazandırıyor. Kadınların estetik duygusunun daha güçlü ve kadın eli değen alanların daha güzel görüntüye kavuştuğunu belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri bu nedenle şehrin güzelleştirilmesi ve çiçek dikim işlerinde kadınların tercih edildiğini belirttiler.

        Sonbahar ile birlikte şehri baştan aşağıya değişten kadınlar bulvar ve caddelere kış çiçekleri ile donattı. İşlerini severek yaptıklarını belirten kadınlar kendilerine böyle bir imkan sunduğu için hemcinsleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

        (İK)

        22.11.2017 09:32:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler