Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Yardım, Merkezi Asya Üniversiteler Birliği Toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Merkezi Asya Üniversiteler Birliği Toplantısına katıldı.

        Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hamit Mirtagioğlu İran'ın Mohagheghe Erdebil Üniversitesinde düzenlenen Merkezi Asya Üniversiteler Birliği (MAÜB) 1. Genel Kurul Toplantısına katıldı. 14 Nisan 2017 tarihinde Bişkek'te Birlik Yürütme Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda gerçekleştirilen "Yüksek Öğretimde Uluslararasılaşma" temalı toplantı iki gün sürdü.

        Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ile birlik üye üniversite rektörlerinin katıldığı oturumlarda, ortak çalıştayların düzenlenmesi, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, ortak akademik programların açılması, müşterek yayınların yapılması, karşılıklı dil enstitüleri ile yaz okulları açılmasının planlanması ve uluslararasılaşmayı desteklemeye yönelik değerlendirmeler yapıldı.

        Ayrıca etkinlikler kapsamında Mohagheghe Erdebil Üniversitesinde birlik üyesi üniversiteler için tanıtım fuarı açıldı.

        (VO-MSA-Y)

        22.11.2017 10:08:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler