Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çiftçi, Yayla Mahallesindeki yapıları inceledi

        (Fotoğraflı)

        Emre Gülle

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser ve yetkililer eşliğinde Kırklareli'ndeki tarihi dokunun kaybolmadığı Yayla Mahallesi'nde bulunan yapılarda incelemelerde bulundu.

        Vali Çiftçi ilk olarak, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından Yayla Meydanı'nda bulunan tescilli bir sivil mimarlık örneği olarak restore ettirerek TRAKYAKA Yatırım Destek Ofisi olarak kullanacak olan Dodoğlu Binasında incelemelerde bulundu.

        Vali Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra, Kırklareli Valiliği tarafından Yayla Mahallesinde yapılan restorasyon çalışmalarıyla Kırklareli'nin tarihini canlandıran çalışmaları ve Kırklareli halkının hizmetine sunulan Kültür ve Sanat Evini inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

        Vali Çiftçi, Kültür kenti Kırklareli'nde bu tür çalışma ve hizmetlerin arttırılacağını belirtti.

        (EG-MEF-Y)

        22.11.2017 10:38:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler