Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altındağlı çocuklar haklarının bilincinde

        ANKARA (İHA) - Altındağ Belediyesine bağlı Karapürçek Sezai Karakoç Gençlik Merkezi öğrencileri, çocuk hakları ile ilgili etkinlik düzendi.

        Karapürçek Sezai Karakoç Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Dünya Çocuk Hakları" konulu etkinliğe 4. sınıf öğrencileri katıldı. Altındağlı minikler, etkinlik hazırlıklarına günler öncesinden başladı. Yaptıkları araştırmalar sonucunda hem kitaplardan hem de internetten haklarını öğrenen çocuklara, öğretmenleri ve aileleri büyük destek verdi. Çocuklar, haklarını bir kâğıda yazdı ve diğer arkadaşlarıyla paylaştı. Altındağlı minikler, bu sayede öğrendikleri bilgileri arkadaşlarına aktararak paylaşmanın önemine dikkat çekti. Çocuk hakları, çocuk oyunlarına da yansıdı. Haklarını öğrenen Altındağlı çocuklar, farkındalık oluşturmak için ellerini boyaya batırıp panoya sürdü. Bu davranışlarıyla 'Biz de varız' mesajı veren çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu.

        (BC-Y)

        22.11.2017 10:49:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler