Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efsane Halterci Süleymanoğlu'nu andılar

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Hayatını kaybeden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu efsane halterci Naim Süleymanoğlu, Erzurum'da sporcular tarafından anıldı.

        18 Kasım Cumartesi günü hayatını kaybeden eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, Erzurum'da anıldı. Ülkemize çok sayıda, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının yanı sıra üç olimpiyat şampiyonluğu kazandıran ve 46 kez rekor kıran efsane halterci Naim Süleymanoğlu, Erzurumlu sporcular tarafından anıldı.

        50 yaşında hayatını kaybeden efsane halterciyi Yakutiye Spor Salonu'nda taşıdıkları afişle anan minik basketbolcular, milli haltercinin ölümünden büyük bir üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

        Anma töreninde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Basketbol Antrenörü Nurdan Fencioğlu da hazır bulundu.

        Erzurum'da yapılan amatör spor karşılaşmalarında da Naim Süleymanoğlu için saygı duruşu yapıldı.

        (ERZ-Y)

        22.11.2017 10:57:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler