Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirhan'da köprü çalışmalarının sonuna gelindi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Vezirhan beldesinde tarım arazilerinin kullanılması için gerekli olan taşıtların ulaşımı için yapılan köprü çalışmasında sona gelindi.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Çiftçilerimizi büyük ölçüde rahatlatacak olan köprümüzün betonu atılıyor. İnşallah yakın zamanda köprümüz hizmete açılacaktır. Pelitözü ve Çınar çeşme mevkiinde bulunan arazilere gidiş gelişler bundan sonra daha rahat ve kolay olacak. Kavak yetiştiricileri için büyük sıkıntı olan İstasyon yolu kullanılmayacak. Köprü ulaşıma açıldığında çiftçilerimize büyük kolaylık sağlayacak. Yol şirketinin bırakmış olduğu beton kirişleri değerlendirerek sadece nakliye, vinç yükleme ve işçilik bedeli ile toplamda 20 bin TL maliyet ile vatandaşlarımızın uzun seneler kullanacağı güzel bir köprü yapmanın gururu içindeyiz. Vezirhan için, ülkemiz için hiç durmadan hizmet vermeye devam ediyoruz. Yapılan köprünün Vezirhan'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

        (DA-Y)

        22.11.2017 11:08:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler